Yhteystiedot
PT Santeri Krannila
Personal trainerisi Turusta ympäri Suomen
  • 1

Tutustu asiakastarinoihin ja ota yhteyttä!

Etsitkö henkilökohtaista valmentajaa, lisätehoa treeniin tai apua pysyvään painonhallintaan tai elämänmuutokseen? Olen valmiina auttamaan, asuitpa sitten Turun tai Kaarinan seudulla tai muualla Suomessa – tai vaikkapa ulkomailla.

Tutustu personal training -palveluihini tai ota suoraan yhteyttä ja kerro tarpeistasi. Niin voimme parhaiten selvittää, miten voin auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Alkutapaaminen/puhelu on aina maksuton eikä sido sinua valmennussuhteeseen tai maksuihin.

 

Santeri Krannila
Yrittäjä, valmentaja
santeri.krannila@gmail.com
040 5461682
 

Maksutapoina hyväksyn: ePassi, Edenred, Smartum. Normaali kuukausilaskutus järjestyy niin hetulle kuin y-tunnuksellekin. Kysy tarvittaessa lisää maksuvaihtoehdoista!

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Miksi valita minut valmentajaksi?

Koulutettu Personal Trainer

Olen lisensoitu Personal Trainer sekä valmentaja monipuolisella osaamisella niin arkiliikunnan kuin vaativammankin fysiikkaharjoittelun saralla. Saat valmennuksessani aina myös psyykkisen hyvinvointiin työkaluja sekä ravintovalmennusta tarvitsemasi määrän. Toimin Turun alueella.

Asiantuntijuus

Kaikki tietoni ja toimintatapani perustuvat tutkittuun ja tieteellisesti todistettuun tietoon sekä laajaan omakohtaiseen kokemukseen.

Asiakaslähtöisyys

Jokainen asiakas on yksilö, ja valmennusmetodini on aina mietitty yksilöllisesti asiakkaani parhaaksi huomioiden muu arki, työ, perhe, elämäntilanteet, liikuntatausta.

Kokemus

13 vuoden aktiivisen harjoittelun, lähteiden tutkimisen, opiskelun ja omien kokemuksieni pohjalta osaan kertoa ne parhaat vinkit ja tavat NYT asiakkailleni. Harrastuksiini kuuluu toiminnallinen voimaharjoittelu, pyöräily, golf sekä padel. Osaan ammentaa varsinkin näistä laleista paljon tarvittaessa itse valmennukseen.

Visio: future value

Arvoa tulevaisuuteesi valmennuksen avulla. Tarjoan uuden ajan ajattelutavan ja näkökulman ravintovalmennukseen ja yleiseen hyvinvointiin. Pystyn antamaan sellaisia työkaluja sinulle, joilla saat tällä kertaa oikeasti aikaiseksi pysyvän muutoksen!

Muutos ei synny saliohjelmalla ja tsemppitoivotuksilla, vaan yhdessä tekemällä. Siksi toimin kumppaninasi koko valmennuksen ajan.

Tässä alla muutama asiakkaideni antama palaute valmennusmentaliteetistani:

Kokonaisuutena olen tosi tyytyväinen yhteistyöhön. Oot helposti lähestyttävä ja sun kanssa on ollut helppo jutella kaikesta. Treeniohjelmien ohjauksessa sun tekemisestä jäi tosi ammattimainen kuva ja luotan sun vinkkeihin ja ohjeisiin 100% eli kiitos kaikesta jo tässä vaiheessa.

Toni

Neuvot on ollu hyviä ja heti ekan keskustelun jälkeen selvisi monta asiaa itsestäni ja miksi paino on noussut ja missä asioissa oon tehnyt väärin. Tän jälkeen on ollut helppo noudattaa annettuja kalorimääriä ja oon samalla saanut hyviä vinkkejä ja oppinut syömään oikein, unohtamatta niitä herkkuja. Perjantai namit on pysynyt ja mitään eri oo otettu multa pois. Painoa on tippunut nyt 3kg ja vaatteet mahtuu paremmin päälle, olo on hyvä ja jaksan paremmin. Myös stressitasot on laskenut ja nukun paremmin.

Martta

Kävin treenaamassa Santerin kanssa ja annan ison suosituksen hänen ajatukselleen suhtautua treenaamiseen ja terveelliseen elämään.

Petri