Personal Training -palvelut
Personal training
Yksilöllistä valmennusta Turusta
 • 1

Liikunta- ja ravintovalmennusta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Tarjoan räätälöityjä personal training -palveluja joustavasti sekä yksilövalmennuksena Turun-Naantalin alueella että etävalmennuksena ympäri Suomen.

Ammennan intohimoni valmentamiseen oman muutosmatkani kautta. Itseltäni löytyy kokemusta niin painonpudotuksesta, kehon muokkaamisesta kuin lihasten kasvattamisesta sekä erilaisista ruokavalioista että nettivalmennuksista. Olen koonnut parhaat oppini sekä viimeisimmät faktatietoon pohjautuvat metodit valmennuksiini ja nyt haluan toteuttaa asioita uudella tapaa omien asiakkaideni kanssa. 

Pyrin myös samalla jakamaan tietouttani sekä pitämään opetuksellisen näkökulman valmennuksissani, jotta asiakas saa irti niistä mahdollisimman paljon. Haluan tuoda aidosti arvoa valmennuksillani tulevaisuuteesi.

Mikä on visioni?

Olipa tavoitteenasi treenata paremmin, pudottaa painoa tai syödä terveellisemmin, valmennuksissani pyritään aina pysyvään muutokseen. Kuukausi samalla tylsällä ruokavaliolla ei kuulu menetelmiini, ei myöskään totaalikielto herkuille. Haluttuihin tavoitteisiin päästään muutenkin asettamatta liian ankaria rajoitteita. Sen sijaan suunnittelen metodini niin, ettei niihin kyllästy kuukaudessa tai kahdessa, vaan niitä on mahdollista noudattaa läpi elämän. Valmennan sinua ja annan työkaluja siihen että saavutamme tavoitteesi yhteistekemisellä!

 • 1
 • 2

Mitä tarkoittaa personal training?

Personal training on nimensä mukaisesti yksilövalmentamista. Itse en rajaisi sitä pelkästään liikuntaan tai ravitsemukseen. Se voi tarkoittaa myös kokonaisvaltaista elämänhallinnan parantamista tai tukemista sekä myös mentaalista puolta.

Yksilö voi tarvita tukea vain kuntosaliohjelman räätälöimiseen tai valmentavaa kumppania elämäänsä; ihmistä, jolle voi soittaa, kun asiat eivät mene puikkoihin, treeni ei kulje tai motivaatiota ei jonain päivinä vaan löydy. Henkilöä, joka opastaa on tukena ihan normaalissa arjessa – muussakin kuin pelkästään siellä kuntosalilla tai lenkkipolulla.

 

 • 1
 • 2

Millaisia palveluja tarjoan ja miten toimin?

Jokaiseen pt-valmennukseen kuuluu alkutapaaminen ja kartoituskysely, joiden perusteella valmennuksen sisältö muotoutuu. Siihen voi kuulua lähi- tai etävalmennusta, lihas- ja liikkuvuusharjoituksia, kuntotestausta, ravintoneuvontaa ja myös psyykkistä valmennusta. Yksilövalmennusta tarjoan Turun, Kaarinan ja lähikuntien alueilla, etävalmennusta ympäri Suomen – ja aina ulkomaille asti!

Jokainen asiakkaani on yksilö – niin kuin sinäkin. Siksi suunnittelen valmennuksen vastaamaan yksilöllisesti juuri sinun tarpeisiisi ja juuri niistä elementeistä, jotka tukevat parhaiten sinun tavoitteitasi.

Yksilövalmentamisen lisäksi palveluihini kuuluvat myös pienryhmävalmennukset ja PT-palvelut yrityksille.

Tutustu! »

 

Miksi palkkaisit minut?

Koulutettu Personal Trainer

Olen lisensoitu Personal Trainer sekä valmentaja monipuolisella osaamisella niin arkiliikunnan kuin vaativammankin fysiikkaharjoittelun saralla. Saat valmennuksessani aina myös psyykkisen hyvinvointiin työkaluja sekä ravintovalmennusta tarvitsemasi määrän. Toimin Turun alueella.

Asiantuntijuus

Kaikki tietoni ja toimintatapani perustuvat tutkittuun ja tieteellisesti todistettuun tietoon sekä laajaan omakohtaiseen kokemukseen.

Asiakaslähtöisyys

Jokainen asiakas on yksilö, ja valmennusmetodini on aina mietitty yksilöllisesti asiakkaani parhaaksi huomioiden muu arki, työ, perhe, elämäntilanteet, liikuntatausta.

Kokemus

13 vuoden aktiivisen harjoittelun, lähteiden tutkimisen, opiskelun ja omien kokemuksieni pohjalta osaan kertoa ne parhaat vinkit ja tavat NYT asiakkailleni. Harrastuksiini kuuluu toiminnallinen voimaharjoittelu, pyöräily, golf sekä padel. Osaan ammentaa varsinkin näistä laleista paljon tarvittaessa itse valmennukseen.

Visio: future value

Arvoa tulevaisuuteesi valmennuksen avulla. Tarjoan uuden ajan ajattelutavan ja näkökulman ravintovalmennukseen ja yleiseen hyvinvointiin. Pystyn antamaan sellaisia työkaluja sinulle, joilla saat tällä kertaa oikeasti aikaiseksi pysyvän muutoksen!

Muutos ei synny saliohjelmalla ja tsemppitoivotuksilla, vaan yhdessä tekemällä. Siksi toimin kumppaninasi koko valmennuksen ajan.

Tässä alla muutama asiakkaideni antama palaute valmennusmentaliteetistani:

Oon tosi hyvin oppinut ravinnon ajoittamista ja kuinka paljon proteiinia kuuluu syödä, ettei tule liikaa tai liian vähän. Oon oppinut tekemään treenit oikeella tekniikalla ja tahdilla. Oon huomannut miten joskus olen tehnyt liikkeitö väärin, ja nyt oon oppinut tekemään ne oikein ja tehokkaasti. Levon tärkeys on myös tullut uutena asiana. Oot ollut myös tosi rohkaiseva ja rento sekä motivoiva ja pitänyt mielessä, että kohtuus kaikessa.

Anton

Retuperällä ollut ruokavalio ja liika liikkuminen sai todellista ryhtiliikettä. Kroppa oli säästöliekillä eikä tuloksia tullut enää kuukausiin (voiman kehitys ja kiinteytyminen). Aluksi olin skeptinen ohjeistukseen, kun piti lisätä ruokamääriä ja vähentää liikuntaa. Ensin piti ymmärtää mitä kroppani tarvitsee, jotta pääsen tavoitteisiini. En olisi uskonut, että parin kuukauden päästä valmennuksen aloittamisesta sujahti vanha takki päälle, joka viimeksi oli päälläni vuosia sitten. Salilla alkoi myös näkyä tuloksia voimatasoissa.

Terhi

Siis todella hyvä fiilis eilisen jälkeen ja itse asiassa tuntui esim. vatsalihaksissa enemmän kuin ennen. Tykkäsin kovasti noista eilisistä liikkeistä, koska niitä voi myös myöhemminkin käyttää kuntosaliharjoittelun välissä yms itsemäisesti…Selkä on paljon parempi kun eilen.

Tiia

Valmennuspaketit

PYSYVÄ MUUTOS - KICKSTART

Sopimuskausi 3 / 6 kk

699€/kk

 • Esitietokysely
 • Alkutapaaminen, tutustuminen
 • Ravinto-ohjaus
 • Harjoittelun ohjelmointi (tarvittaessa)
 • 8 kpl ohjattuja tunteja / kk, à 60 min
 • Psyykkisen valmennuksen työkalut (tarvittaessa)
 • Kehonkoostumusmittaukset
 • Valmentajan viesti- sekä puhelintuki
Lue palvelukuvaus »

Valmennusjakson tavoitteena on keskittyä yhteen tärkeimpään yhdessä määriteltyyn tavoitteeseen ja pyrkiä saamaan paras mahdollinen tulos näillä osa-alueilla. Tavoite voi olla esimerkiksi voimatasojen nostamista, kestävyyskunnon parantamista ja/tai konkreettinen kiinteytymistavoite esim. -5kg. Harjoitteluohjelma sekä uudella idealla ja tekniikalla toteutettu ravintovalmennus kulkee käsi kädessä läpi valmennuksen huomioiden muutokset. Tällä jaksolla otetaan yhdessä kaikki potku irti treenikerroilla sekä tsemppaan sinua salin ulkopuolella. Yhdessä saavutamme takuulla tavoitteesi ja luomme sitä kautta arvoa tulevaisuuteen.

PYSYVÄ MUUTOS - TEHOKAUSI

Sopimuskausi 6 kk

450€/kk

 • Esitietolokysely
 • Alkutapaaminen, tutustuminen
 • Ravinto-ohjaus
 • Harjoittelun ohjelmointi (tarvittaessa)
 • 4 kpl ohjattuja tunteja / kk, à 60 min
 • Psyykkisen valmennuksen työkalut (tarvittaessa)
 • Kehonkoostumusmittaukset
 • Valmentajan viesti- sekä puhelintuki
Lue palvelukuvaus »

Valmennuksen tavoitteena on keskittyä kokonaisvaltaiseen harjoitteluun ja usean eri kunnon osa-alueen parantamiseen. Kaudelle valitaan pari eri tavoitetta, joita kohti lähdetään. Tavoite voi olla ensin esimerkiksi kiinteytyminen -10kg sekä samalla yleisen lihaskunnon parantuminen ja sen jälkeen esimerkiksi aerobisen kunnon parantaminen yhdessä liikkuvuuden/notkeuden kanssa. Harjoitteluohjelmat sekä uudella idealla ja tekniikalla toteutettu ravintovalmennus kulkee käsi kädessä läpi valmennuksen huomioiden muutokset. Valmentajanasi takaan sinulle kehityksen näillä valituilla kunnon osa-alueilla ja yhdessä otamme treenikerroista täyden tehon irti ja luomme sitä kautta arvoa tulevaisuuteen!

PYSYVÄ MUUTOS - ITSEPÄINEN

Sopimuskausi 6 kk

350€/kk

 • Esitietokysely
 • Alkutapaaminen, tutustuminen
 • Ravinto-ohjaus
 • Harjoittelun ohjelmointi (tarvittaessa)
 • kpl kuukaudessa ohjattuja tunteja läpi valmennusjakson, à 60 min
 • Kehonkoostumusmittaukset
 • Valmentajan viesti- sekä puhelintuki
Lue palvelukuvaus »

Oletko yksinäinen susi, joka omaa itsenäisen tekemisen asenteen ja joka tarpoo eteenpäin kuntosalilla ’minä itse’ -asenteella? Siinä tapauksessa tämä valmennus sopii sinulle luontevasti! Loin juuri sinulle valmennuksen, joka pitää sisällään paljon itsenäistä tekemistä, mutta silti säännöllisesti kertyy tapaamisia myös valmentajan kanssa. Yhdessä seuraamme kehitystä ja määrittelemme uusia tavoitteita. Yhteistreenikerroilla on tarkoitus viedä harjoitteet seuraavalle tasolle, saada enemmän irti treenistä ja tämä onnistuu valmentajan avustuksella. Valmentajasi toimin myös paljon taustatukena ja kommunikointi on oleellisessa asemassa tätä valmennusta. Harjoitteluohjelmat sekä uudella idealla ja tekniikalla toteutettu ravintovalmennus kulkee käsi kädessä läpi valmennuksen huomioiden muutokset. Vuoden aikana tulet saamaan paljon lisäarvoa oma-aloitteiseen treenaamiseen sekä takuulla tulet huomaamaan myös valmentajan taustatuen merkityksen!

Yksittäispalveluiden hinnasto

Henkilökohtainen ohjaus 5x* (vain uusille asiakkaille) 499,00€ / á 60 min

*) Sisältää 60min alkutapaamisen valmentajan kanssa, jossa keskustellaan treenikertojen tavoitteista. Myös ohjauskäynnit OGT Valmennuskeskuksessa kuuluvat hintaan.

Personal training valmennuksen sisältö

Henkilökohtaisen valmennuksen peruselementit pysyvät aina samoina. Tutustu alla valmennuksen eri osa-alueisiin tarkemmin.

1 Alkutapaaminen ja kartoituskysely

PT-valmennukseen sisältyy aina kartoituskysely sekä alkutapaaminen joko kasvotusten tai esimerkiksi Skypen välityksellä. Alkuhaastattelussa käymme läpi täyttämäsi kartoituskyselyn, johon kuuluu tietoa liikunta- ja terveyshistoriastasi, ravitsemukseen ja elämäntapaan liittyviä kysymyksiä sekä muita mahdollisia valmennussuhteen kannalta olennaisia kysymyksiä. Keskustelumme pohjalta määritämme yhdessä tavoitteet valmennuksellesi.

Alkutapaaminen ja kartoituskysely antavat minulle valmentajanasi huikean hyvät tiedot ja eväät, joiden kautta voin huomioida kaikki valmennuksessasi oleellisimmat seikat ja räätälöidä valmennuksen juuri sinulle.

2 Kuntotestit ja kehonmittaukset

Käytän osassa valmennuksiani erilaisia testejä ja mittauksia muutosten seurantaa varten. Esimerkiksi kehonkoostumuksen muutoksissa (painonpudotus, kiinteytyminen, lihasmassan kasvu) hyödynnän siihen tarkoitettua laitetta. Voimatasojen seuranta taas onnistuu ns. bench mark -liikkeillä, joiden kautta kehityksen on helppo havaita ja mitata.

Muihin mittareihin kuuluvat muun muassa kestävyyskunnon kehittymisen seuraaminen, VO2-kestävyyskuntotesti sekä erilaiset lihaskuntotestit.

3 Harjoitusohjelmat

Harjoitusohjelmat eli treeniohjelmat sekä muut liikuntasuunnitelmat laadimme yhdessä tavoitteidesi mukaan ja päivitämme niitä noin 6–10 viikon välein riippuen tasostasi ja tavoitteestasi. Liikuntasuunnitelmassa huomioidaan kuntosi kaikki osa-alueet: lihaskunto, aerobinen kunto sekä kehonhallinta ja liikkuvuus.

Laitan harjoitusohjelman päivitykset aina toivomallasi tavalla joko sähköpostilla, paperilla tai esimerkiksi suoraan WhatsAppin kautta. Osa materiaalista päivittyy suoraan pilvipalveluun, josta sinun on helppo käydä katsomassa päivitetty ja ajantasainen ohjelma.

4 Ravitsemus ja ravintosuunnitelma

Ravintovalmennusmenetelmäni on kaikkea muuta kuin tylsä ja yksitoikkoinen! Oma mottoni ravintovalmennukseen on se, että mikäli siitä haluaa pysyvän ja kestävän tavan itselleen, sen pitää olla mielekäs, salliva järkevissä rajoissa, hauska toteuttaa ja myös opettava. Haluan painottaa ravitsemuksen osalta sitä, että siinä on myös opetuksellinen näkökulma. Haluan, että saat itsellesi eväitä ja välineitä, jotka hyödyttävät sinua myös valmennuksen jälkeen. Opit samalla itse asioista ja ruoka-aineista ja siten ymmärrät paremmin niiden merkityksen ja tarkoituksen.

Tämänhetkinen asiakaspalautteeni on 100 % siihen suuntaan, että ihmiset ovat pitäneet tavastani ja näkökulmastani ravitsemukseen. Lue lisää ravintovalmennusmenetelmistäni täältä.

5 Yhteiset tapaamiset ja ohjaukset

Yhteiset personal training -tapaamiset ja ohjaukset onnistuvat sekä kasvokkain lähivalmennuksessa että nettiyhteyksin etävalmennuksessa – palveluni joustaa sinun tarpeidesi mukaan.

Yhteiset tapaamiset koostuvat pääasiassa kuntosali- tai esimerkiksi ulkotreeneistä, mutta niihin sisältyy myös esimerkiksi liikkuvuusharjoitteita, kuntotestejä, ravintovalmennusta sekä muita valmennukseen valittuja osa-alueita. Jokainen tapaaminen pidetään sinun voimiesi ja intosi mukaan: puolikuntoisena ei tarvitse treenata, sillä tämä valmennus on kuitenkin vain ja ainoastaan sinua varten.

6 Konsultointi ja etävalmennustuki

Valmennuksen aikana konsultointi tapahtuu niin sähköpostin, WhatsAppin kuin puhelimenkin välityksellä – sovitaan yhdessä, mitkä tavat sinulle sopivat parhaiten.

Voit luottaa siihen, että vastaan aina 24 tunnin kuluessa – pyrin toki antamaan vastauksen aina nopeamminkin.

7 Valmennusta tukevat lisäpalvelut

Voit tiedustella minulta lisäpalasista, joita on mahdollista yhdistää valmennuspakettiin esimerkiksi lisätapaamiset. Voit myös kysyä valmennuspaketin räätälöinnistä juuri sinulle mikäli et löydä vaihtoehdoista itsellesi sopivaa.