Personal Training -palvelut
Etävalmennus
Turusta ympäri Suomen
 • 1

Joustavaa personal trainer valmennusta netin välityksellä

Oletko toiselta paikkakunnalta ja kiinnostunut personal trainer -palveluistani? Tai matkustatko paljon etkä halua jättää valmennusta väliin? Ei huolta, sillä palveluihini kuuluu myös etävalmennus: sen ansiosta saat valmennusta juuri siellä, missä itse olet. Voimme myös hoitaa valmennuksen osittain etäyhteyksin ja osittain lähivalmennuksena. Valmennusjakso voikin sisältää sekä lähivalmennusta Turussa, Kaarinassa tai omalla paikkakunnallasi että nettivalmennusta muina aikoina.

Matkasi kohti hyvää oloa ei ole sidottu aikaan tai paikkaan – katsotaan yhdessä, millainen valmennuspaketti sopii sinulle parhaiten!

 • 1
 • 2
 • 3

Miten etävalmennus toimii?

Helposti! Etävalmennus ei tarkoita sähköpostirumbaa, vaan mutkatonta ohjausta vaikkapa videopuhelujen ja pikaviestien avulla. Niin aloituspalaverit, kuntotestaukset, raportointi kuin muukin yhteydenpito onnistuu kätevästi puhelimen, Skypen, Whatsappin tai esimerkiksi Facetimen välityksellä – olitpa sitten missä päin Suomea tai maailmaa tahansa.

Miltä kuulostaisi treenata personal trainerin opastamana kesämökillä tai työmatkalla? Joustavan nettivalmennuksen ansiosta treeniä tai ravintoneuvontaa ei tarvitse jättää välistä matkankaan ajaksi, vaan toimin valmentajanasi ja oppaanasi silloinkin. Video- tai tavallisen puhelun välityksellä saat puhtia ja valmennusta niin kotitreeniin, salitreeniin kuin myös ulkotreeniin.

 • 1
 • 2
 • 3

Saavuta tavoitteesi missä vain – kysy lisää!

Valitsetpa sitten lähivalmennuksen Turussa, Raisiossa tai etävalmennuksen missä päin Suomea (tai maailmaa) vain, niin yhdessä saavutamme tavoitteesi. Toimin kumppaninasi läpi valmennuksen!

Ota yhteyttä! »

 • 1
 • 2
 • 3

Etävalmennuksen edut

 • joustavat kanavat: sähköposti, Whatsapp, puhelin, Skype
 • vastaus aina 24 kuluessa (toki pyrin vastaamaan aina nopeasti)
 • koti- ja ulkotreenit vaikkapa videon välityksellä
 • myös kuntotestaukset onnistuvat etänä
 • ei taukoa valmennukseen, vaikka olisitkin matkalla
 • voit olla missä päin Suomea ja maailmaa vain!

Miksi valita minut valmentajaksi?

Koulutettu Personal Trainer

Olen lisensoitu Personal Trainer sekä valmentaja monipuolisella osaamisella niin arkiliikunnan kuin vaativammankin fysiikkaharjoittelun saralla. Saat valmennuksessani aina myös psyykkisen hyvinvointiin työkaluja sekä ravintovalmennusta tarvitsemasi määrän. Toimin Turun alueella.

Asiantuntijuus

Kaikki tietoni ja toimintatapani perustuvat tutkittuun ja tieteellisesti todistettuun tietoon sekä laajaan omakohtaiseen kokemukseen.

Asiakaslähtöisyys

Jokainen asiakas on yksilö, ja valmennusmetodini on aina mietitty yksilöllisesti asiakkaani parhaaksi huomioiden muu arki, työ, perhe, elämäntilanteet, liikuntatausta.

Kokemus

13 vuoden aktiivisen harjoittelun, lähteiden tutkimisen, opiskelun ja omien kokemuksieni pohjalta osaan kertoa ne parhaat vinkit ja tavat NYT asiakkailleni. Harrastuksiini kuuluu toiminnallinen voimaharjoittelu, pyöräily, golf sekä padel. Osaan ammentaa varsinkin näistä laleista paljon tarvittaessa itse valmennukseen.

Visio: future value

Arvoa tulevaisuuteesi valmennuksen avulla. Tarjoan uuden ajan ajattelutavan ja näkökulman ravintovalmennukseen ja yleiseen hyvinvointiin. Pystyn antamaan sellaisia työkaluja sinulle, joilla saat tällä kertaa oikeasti aikaiseksi pysyvän muutoksen!

Muutos ei synny saliohjelmalla ja tsemppitoivotuksilla, vaan yhdessä tekemällä. Siksi toimin kumppaninasi koko valmennuksen ajan.

Tässä alla muutama asiakkaideni antama palaute valmennusmentaliteetistani:

Oon tosi hyvin oppinut ravinnon ajoittamista ja kuinka paljon proteiinia kuuluu syödä, ettei tule liikaa tai liian vähän. Oon oppinut tekemään treenit oikeella tekniikalla ja tahdilla. Oon huomannut miten joskus olen tehnyt liikkeitö väärin, ja nyt oon oppinut tekemään ne oikein ja tehokkaasti. Levon tärkeys on myös tullut uutena asiana. Oot ollut myös tosi rohkaiseva ja rento sekä motivoiva ja pitänyt mielessä, että kohtuus kaikessa.

Anton

Retuperällä ollut ruokavalio ja liika liikkuminen sai todellista ryhtiliikettä. Kroppa oli säästöliekillä eikä tuloksia tullut enää kuukausiin (voiman kehitys ja kiinteytyminen). Aluksi olin skeptinen ohjeistukseen, kun piti lisätä ruokamääriä ja vähentää liikuntaa. Ensin piti ymmärtää mitä kroppani tarvitsee, jotta pääsen tavoitteisiini. En olisi uskonut, että parin kuukauden päästä valmennuksen aloittamisesta sujahti vanha takki päälle, joka viimeksi oli päälläni vuosia sitten. Salilla alkoi myös näkyä tuloksia voimatasoissa.

Terhi

Siis todella hyvä fiilis eilisen jälkeen ja itse asiassa tuntui esim. vatsalihaksissa enemmän kuin ennen. Tykkäsin kovasti noista eilisistä liikkeistä, koska niitä voi myös myöhemminkin käyttää kuntosaliharjoittelun välissä yms itsemäisesti…Selkä on paljon parempi kun eilen.

Tiia