Santeri Krannila
Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 ja 24 § mukainen rekisteriseloste.

1.Rekisterinpitäjä

Personal Trainer Santeri Krannila
Torpparinkatu 8A2
20780 Kaarina
Y-tunnus: 2549572-4

2. Rekisterin yhteyshenkilö

Rekisterinpitäjä
Santeri Krannila
Puhelin: 0405461682
Sähköposti: info@personaltrainerturku.fi

3. Rekisterin nimi

Personal Trainer Santeri Krannila asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus ja peruste

Rekisterinpitäjä käsittelee henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin.

  • Asiakassuhteiden ja asiakaspalvelun ylläpitoon
  • Sopimuksenmukaisten ja lainmukaisten velvoitteiden täyttämiseksi
  • Liiketoiminnan ylläpitämistä sekä kehittämistä varten
  • Viestintää sekä markkinointia varten

Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena ovat asiakas- ja sopimussuhde, rekisterin pitäjän oikeutettu etu tai rekisteröidyn antama suostumus.

5. Yksityisasiakkaiden tiedot

Nimi, puhelin, sähköpostiosoite, osoitetiedot, laskutustiedot sekä asiakkuutta koskevia lisätietoja.

Yritysasiakkaiden tiedot:
Yrityksen nimi, y-tunnus, osoitetiedot, laskutustiedot, maksuehdot, yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, muut tiedot jotka täyttänyt kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin tietosisältö kerätään asiakassuhteen elinkaaren eri vaiheissa.

7. Henkilötietojen luovutukset ja siirto

Tietoja ei luovuteta yrityksen Personal Trainer Santeri Krannila ulkopuolelle muutoin kun toimivaltaisen viranomaisen esittämien vaatimusten ja lakiin perustuvien edellytysten mukaisesti. Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

9. Henkilötietojen säilytys

Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan, kun on tarpeen tässä rekisteriselosteessa määriteltyjen henkilötietojen käsittelytarkoitusten toteuttamiseksi ottaen huomioon lainsäädännön asettamat rajoitukset. Vanhentuneet tarpeettomat tiedot hävitetään asiaankuuluvalla tavalla.

10. Rekisterin suojauksen periaatteet

Tiedot säilytetään sähköisissä järjestelmissä, jotka palomuurin, salasanoin ja sormenjälkitunnistuksella suojattu. Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa ja on saatavilla vain tietoon oikeuttavilla henkilöillä.

11. Evästeet

Rekisterinpitäjä käyttää verkkosivuillaan evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan verkkosivuston käyttäjän tietokoneelle tai muulle päätelaitteelle, eivätkä ne vahingoita käyttäjän laitetta. Käyttäjä voi halutessaan poistaa evästeet käytöstä.

12. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus saada itseään koskevat tiedot kopiona itselleen. Pyyntö tietojen toimittamiseen tulee tehdä sähköisesti rekisterin pitäjän sähköpostiosoitteeseen.

13. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterinpitäjää korjaamaan rekisterissä oleva virheellinen tieto itseään koskien. Korjauspyyntö tulee tehdä sähköisesti rekisterin ylläpitäjän sähköpostiosoitteeseen.

14. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Henkilötietolain 30 §:n mukaan rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaan, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten. Kielto tulee tehdä sähköisesti rekisterin ylläpitäjän sähköpostiosoitteeseen.

Miksi valita minut valmentajaksi?

Koulutettu Personal Trainer

Olen lisensoitu (EREPS & APT®) Personal Trainer, kuntosalivalmentaja ja kuntosaliohjaaja, joka palvelee Turun, Kaarinan ja lähikuntien alueella.

Asiantuntijuus

Kaikki tietoni ja toimintani perustuvat tutkittuun ja tieteellisesti todistettuun tietoon.

Asiakaslähtöisyys

Jokainen asiakas on yksilö, ja valmennusmetodini on aina mietitty yksilöllisesti asiakkaani parhaaksi.

Kokemus

Kahdeksan vuoden aktiivisen harjoittelun, lähteiden tutkimisen, opiskelun ja omien kokemuksieni pohjalta osaan kertoa ne parhaat vinkit NYT asiakkailleni.

Koukuttavat sisällöt

Kattavat valmennusmateriaalini, some-materialiaani sekä muut aineistoni ovat saaneet paljon kiitosta ja positiivista palautetta asiakkailtani.

Visio: future value

Arvoa tulevaisuuteesi valmennuksen avulla. Tarjoan uuden ajan ajattelutavan ja näkökulman ravintovalmennukseen.
#flexibledietingfinland

Muutos ei synny saliohjelmalla ja tsemppitoivotuksilla, vaan yhdessä tekemällä. Siksi toimin kumppaninasi koko valmennuksen ajan.

Tässä alla muutama asiakkaideni antama palaute valmennusmentaliteetistani:

Oon tosi hyvin oppinut ravinnon ajoittamista ja kuinka paljon proteiinia kuuluu syödä, ettei tule liikaa tai liian vähän. Oon oppinut tekemään treenit oikeella tekniikalla ja tahdilla. Oon huomannut miten joskus olen tehnyt liikkeitö väärin, ja nyt oon oppinut tekemään ne oikein ja tehokkaasti. Levon tärkeys on myös tullut uutena asiana. Oot ollut myös tosi rohkaiseva ja rento sekä motivoiva ja pitänyt mielessä, että kohtuus kaikessa.

Anton

Retuperällä ollut ruokavalio ja liika liikkuminen sai todellista ryhtiliikettä. Kroppa oli säästöliekillä eikä tuloksia tullut enää kuukausiin (voiman kehitys ja kiinteytyminen). Aluksi olin skeptinen ohjeistukseen, kun piti lisätä ruokamääriä ja vähentää liikuntaa. Ensin piti ymmärtää mitä kroppani tarvitsee, jotta pääsen tavoitteisiini. En olisi uskonut, että parin kuukauden päästä valmennuksen aloittamisesta sujahti vanha takki päälle, joka viimeksi oli päälläni vuosia sitten. Salilla alkoi myös näkyä tuloksia voimatasoissa.

Terhi

Siis todella hyvä fiilis eilisen jälkeen ja itse asiassa tuntui esim. vatsalihaksissa enemmän kuin ennen. Tykkäsin kovasti noista eilisistä liikkeistä, koska niitä voi myös myöhemminkin käyttää kuntosaliharjoittelun välissä yms itsemäisesti…Selkä on paljon parempi kun eilen.

Tiia