Pienryhmävalmennus
Treenaa porukalla
Turun seudulla
 • 1

Personal trainer -valmennusta ryhmille ja yrityksille

Yksilövalmennusten lisäksi personal training -palveluihini kuuluvat pienryhmävalmennukset sekä yrityksille suunnatut valmennuspalvelut. Tulen mielelläni valmentamaan niin kaveriporukoita, tiimejä kuin muitakin ryhmiä Turun, Kaarinan ja lähikuntien alueelle – sovittaessa toki kauemmaskin.

Pienryhmävalmennus toteutetaan aina ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan. Se voi tarkoittaa esimerkiksi yksittäistä treeniä, sovittujen valmennuskertojen pakettia, määräaikaista kurssia tai toistaiseksi voimassa olevaa sopimusta – katsotaan yhdessä, mikä sopisi parhaiten teidän ryhmänne tarpeisiin!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Pienryhmätreenistä on iloa ja kehitystä jokaiselle osallistujalle

Pienryhmävalmennus tarjoaa matalan kynnyksen kokeilla personal trainer -palveluja ja erilaisia sekä monipuolisia liikuntamuotoja. Osallistujien tasoerot ja osallistumismahdollisuudet huomioidaan aina tunneilla. Takaan tunneilla monipuolisuuden, kehityksen sekä innostuneisuuden. Haastamme kroppaa mm.voimalla, kestävyydellä, liikkuvuudella, koordinaatiolla, nopeudella sekä notkeudella. Kehitämme ja vahvistamme kehoasi useilla eri tavoilla. Yrityksille räätälöidään yksityistuntien sisältö aina toiveiden perusteella. Ota rohkeasti yhteyttä santeri.krannila@gmail.com ja mietitään yhdessä hyvä kokonaisuus. 

​​​​​​​

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Ulkotreenit puistossa vai liikuntapäivä toimistolla?

Valmennus on helppo toteuttaa juuri siellä, missä sinä ja ryhmäsi haluatte – puistossa, työpaikalla tai vaikkapa omalla pihallasi. Ota reippaasti yhteyttä ja tiedustele mahdollisuuksista toteuttaa valmennus toivomassasi ympäristössä!

 

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Yrityksille – PT-valmennus, yritysliikunta lisää hyvinvointia

Liikunta lisää tutkitusti hyvinvointia, lievittää stressiä ja virkistää aivoja – ja sopii täydellisesti niin tyky- päivään kuin tiimin ja toimiston yhteisiin hetkiin. Järjestänkin mielelläni yrityksille erilaisia liikuntapalveluita aina yhteisistä ryhmätreeneistä luentoihin sekä yksilöllisimpiin testaus- ja valmennuspalveluihin.

Tilaisuudet räätälöidään aina tilaajan toiveiden mukaan – ja olen mieluusti mukana miettimässä juuri teidän työyhteisölle sopivaa kokonaisuutta! 

 

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tarjoan ryhmävalmennuspalveluja yhteistyösalilla Raisiossa. Kesäkautena toimintaa treenejä voidaan järjestää myös ulkona. Täytä yhteydenottolomake tai laita sähköpostia tai Whatsapp-viestiä, niin keskustellaan lisää treenimahdollisuuksista!

 

Miksi valita minut valmentajaksi?

Koulutettu Personal Trainer

Olen lisensoitu Personal Trainer sekä valmentaja monipuolisella osaamisella niin arkiliikunnan kuin vaativammankin fysiikkaharjoittelun saralla. Saat valmennuksessani aina myös psyykkisen hyvinvointiin työkaluja sekä ravintovalmennusta tarvitsemasi määrän. Toimin Turun alueella.

Asiantuntijuus

Kaikki tietoni ja toimintatapani perustuvat tutkittuun ja tieteellisesti todistettuun tietoon sekä laajaan omakohtaiseen kokemukseen.

Asiakaslähtöisyys

Jokainen asiakas on yksilö, ja valmennusmetodini on aina mietitty yksilöllisesti asiakkaani parhaaksi huomioiden muu arki, työ, perhe, elämäntilanteet, liikuntatausta.

Kokemus

13 vuoden aktiivisen harjoittelun, lähteiden tutkimisen, opiskelun ja omien kokemuksieni pohjalta osaan kertoa ne parhaat vinkit ja tavat NYT asiakkailleni. Harrastuksiini kuuluu toiminnallinen voimaharjoittelu, pyöräily, golf sekä padel. Osaan ammentaa varsinkin näistä laleista paljon tarvittaessa itse valmennukseen.

Visio: future value

Arvoa tulevaisuuteesi valmennuksen avulla. Tarjoan uuden ajan ajattelutavan ja näkökulman ravintovalmennukseen ja yleiseen hyvinvointiin. Pystyn antamaan sellaisia työkaluja sinulle, joilla saat tällä kertaa oikeasti aikaiseksi pysyvän muutoksen!

Muutos ei synny saliohjelmalla ja tsemppitoivotuksilla, vaan yhdessä tekemällä. Siksi toimin kumppaninasi koko valmennuksen ajan.

Tässä alla muutama asiakkaideni antama palaute valmennusmentaliteetistani:

Oon tosi hyvin oppinut ravinnon ajoittamista ja kuinka paljon proteiinia kuuluu syödä, ettei tule liikaa tai liian vähän. Oon oppinut tekemään treenit oikeella tekniikalla ja tahdilla. Oon huomannut miten joskus olen tehnyt liikkeitö väärin, ja nyt oon oppinut tekemään ne oikein ja tehokkaasti. Levon tärkeys on myös tullut uutena asiana. Oot ollut myös tosi rohkaiseva ja rento sekä motivoiva ja pitänyt mielessä, että kohtuus kaikessa.

Anton

Retuperällä ollut ruokavalio ja liika liikkuminen sai todellista ryhtiliikettä. Kroppa oli säästöliekillä eikä tuloksia tullut enää kuukausiin (voiman kehitys ja kiinteytyminen). Aluksi olin skeptinen ohjeistukseen, kun piti lisätä ruokamääriä ja vähentää liikuntaa. Ensin piti ymmärtää mitä kroppani tarvitsee, jotta pääsen tavoitteisiini. En olisi uskonut, että parin kuukauden päästä valmennuksen aloittamisesta sujahti vanha takki päälle, joka viimeksi oli päälläni vuosia sitten. Salilla alkoi myös näkyä tuloksia voimatasoissa.

Terhi

Siis todella hyvä fiilis eilisen jälkeen ja itse asiassa tuntui esim. vatsalihaksissa enemmän kuin ennen. Tykkäsin kovasti noista eilisistä liikkeistä, koska niitä voi myös myöhemminkin käyttää kuntosaliharjoittelun välissä yms itsemäisesti…Selkä on paljon parempi kun eilen.

Tiia