Pienryhmävalmennus
Treenaa porukalla
Turun seudulla
 • 1

Personal trainer -valmennusta ryhmille ja yrityksille

Yksilövalmennusten lisäksi personal training -palveluihini kuuluvat pienryhmävalmennukset sekä yrityksille suunnatut valmennuspalvelut. Tulen mielelläni valmentamaan niin kaveriporukoita, tiimejä kuin muitakin ryhmiä Turun, Kaarinan ja lähikuntien alueelle – sovittaessa toki kauemmaskin.

Pienryhmävalmennus toteutetaan aina ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan. Se voi tarkoittaa esimerkiksi yksittäistä treeniä, sovittujen valmennuskertojen pakettia, määräaikaista kurssia tai toistaiseksi voimassa olevaa sopimusta – katsotaan yhdessä, mikä sopisi parhaiten teidän ryhmänne tarpeisiin!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Pienryhmätreenistä on iloa ja kehitystä jokaiselle osallistujalle

Pienryhmävalmennus tarjoaa matalan kynnyksen kokeilla personal trainer -palveluja ja erilaisia sekä monipuolisia liikuntamuotoja. Osallistujien tasoerot ja osallistumismahdollisuudet huomioidaan aina tunneilla. Takaan tunneilla monipuolisuuden, kehityksen sekä innostuneisuuden. Haastamme kroppaa mm.voimalla, kestävyydellä, liikkuvuudella, koordinaatiolla, nopeudella sekä notkeudella. Kehitämme ja vahvistamme kehoasi useilla eri tavoilla. Yrityksille räätälöidään yksityistuntien sisältö aina toiveiden perusteella. Ota rohkeasti yhteyttä santeri@personaltrainerturku.fi ja mietitään yhdessä hyvä kokonaisuus. 

​​​​​​​

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Ulkotreenit Parkin kentällä vai liikuntapäivä toimistolla?

Valmennus on helppo toteuttaa juuri siellä, missä sinä ja ryhmäsi haluatte – puistossa, työpaikalla tai vaikkapa omalla ulkokuntosalillani Turun Parkin kentällä. Meiltä löytyy kattava ja uusi toiminnallisen harjoittelun välineistö, joilla treenaus sujuu takuulla hauskasti, turvallisesti sekä tehokkaasti. Pienryhmävalmennus voidaan järjestää ulkokuntosalilla aina hyvällä säällä ja tarpeen vaatiessa siirtyminen sisätiloihin tapahtuu myös vaivatta. OGT Valmennuskeskus / @ogturku tarjoaa mahtavat puitteet sekä sisä- että ulkotreeneille!

 

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Yrityksille – PT-valmennus, yritysliikunta lisää hyvinvointia

Liikunta lisää tutkitusti hyvinvointia, lievittää stressiä ja virkistää aivoja – ja sopii täydellisesti niin tyky- päivään kuin tiimin ja toimiston yhteisiin hetkiin. Järjestänkin mielelläni yrityksille erilaisia liikuntapalveluita aina yhteisistä ryhmätreeneistä luentoihin sekä yksilöllisimpiin testaus- ja valmennuspalveluihin.

Tilaisuudet räätälöidään aina tilaajan toiveiden mukaan – ja olen mieluusti mukana miettimässä juuri teidän työyhteisölle sopivaa kokonaisuutta! 

 

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tarjoan ryhmävalmennuspalveluja omassa OGT Valmennuskeskuksessani Turussa. Kesäkautena toimintaa on myös omalla ulkokuntosalillamme Turun Parkin kentällä. Täytä yhteydenottolomake tai laita sähköpostia tai Whatsapp-viestiä, niin keskustellaan lisää treenimahdollisuuksista!

 

Miksi valita minut valmentajaksi?

Koulutettu Personal Trainer

Olen lisensoitu (EREPS & APT®) Personal Trainer, fysiikka- sekä psyykkinen valmentaja, joka palvelee Turun, Kaarinan ja lähikuntien alueella.

Asiantuntijuus

Kaikki tietoni ja toimintani perustuvat tutkittuun ja tieteellisesti todistettuun tietoon.

Asiakaslähtöisyys

Jokainen asiakas on yksilö, ja valmennusmetodini on aina mietitty yksilöllisesti asiakkaani parhaaksi.

Kokemus

Yhdeksän vuoden aktiivisen harjoittelun, lähteiden tutkimisen, opiskelun ja omien kokemuksieni pohjalta osaan kertoa ne parhaat vinkit ja tavat NYT asiakkailleni.

Koukuttavat sisällöt

Kattavat valmennusmateriaalini, some-materialiaani sekä muut aineistoni ovat saaneet paljon kiitosta ja positiivista palautetta asiakkailtani.

Visio: future value

Arvoa tulevaisuuteesi valmennuksen avulla. Tarjoan uuden ajan ajattelutavan ja näkökulman ravintovalmennukseen.
#flexibledietingfinland

Muutos ei synny saliohjelmalla ja tsemppitoivotuksilla, vaan yhdessä tekemällä. Siksi toimin kumppaninasi koko valmennuksen ajan.

Tässä alla muutama asiakkaideni antama palaute valmennusmentaliteetistani:

Oon tosi hyvin oppinut ravinnon ajoittamista ja kuinka paljon proteiinia kuuluu syödä, ettei tule liikaa tai liian vähän. Oon oppinut tekemään treenit oikeella tekniikalla ja tahdilla. Oon huomannut miten joskus olen tehnyt liikkeitö väärin, ja nyt oon oppinut tekemään ne oikein ja tehokkaasti. Levon tärkeys on myös tullut uutena asiana. Oot ollut myös tosi rohkaiseva ja rento sekä motivoiva ja pitänyt mielessä, että kohtuus kaikessa.

Anton

Retuperällä ollut ruokavalio ja liika liikkuminen sai todellista ryhtiliikettä. Kroppa oli säästöliekillä eikä tuloksia tullut enää kuukausiin (voiman kehitys ja kiinteytyminen). Aluksi olin skeptinen ohjeistukseen, kun piti lisätä ruokamääriä ja vähentää liikuntaa. Ensin piti ymmärtää mitä kroppani tarvitsee, jotta pääsen tavoitteisiini. En olisi uskonut, että parin kuukauden päästä valmennuksen aloittamisesta sujahti vanha takki päälle, joka viimeksi oli päälläni vuosia sitten. Salilla alkoi myös näkyä tuloksia voimatasoissa.

Terhi

Siis todella hyvä fiilis eilisen jälkeen ja itse asiassa tuntui esim. vatsalihaksissa enemmän kuin ennen. Tykkäsin kovasti noista eilisistä liikkeistä, koska niitä voi myös myöhemminkin käyttää kuntosaliharjoittelun välissä yms itsemäisesti…Selkä on paljon parempi kun eilen.

Tiia