Santeri Krannila

Personal Trainer
Future value
Avaimet pysyvän muutoksen ylläpitämiseen
Ravintovalmennus
Uuden ajan
Ravintovalmennus­menetelmät
Ravintovalmennus
Flexible dieting
Joustava ja salliva ruokavalio
 • 1

Minä sinun valmentajanasi?

Kiva, että olet päätynyt juuri minun sivuilleni. Haluan kertoa muutamasta tärkeästä asiasta, joiden vuoksi sinä luet tätä. Etsitpä ratkaisua mihin tahansa harjoitteluun, ravitsemukseen tai hyvinvointiin liittyvässä asiassa, olet ehdottomasti oikeassa paikassa.

Oma visioni personal trainer -valmentamisesta on se, että palvelu on aina henkilökohtaista ja räätälöity juuri sinun tarpeisiisi. Se, mikä toimii kaverillesi, ei välttämättä toimi sinulle. Yksilöllisesti suunnitellusta valmennuksesta saat parhaan mahdollisen hyödyn ja tulokset. Henkilökohtaisuus tulee nimenomaan itse valmentamisesta, ei pelkästä harjoitteluohjelmasta.

Haluan tehdä asiakkaideni arkeen ja elämään pysyviä muutoksia – joskus puhutaan isoistakin elämäntapamuutoksista. Siksi sinun valmentajanasi autan sinua kaikilla elämänlaadun hallintaan ja sen parantamiseen liittyvillä osa-alueilla. Olen itse kokenut ja noudattanut useita eri treeniohjelmia sekä ruokavaliota, oppinut niistä, opiskellut lisää, tutkinut asioita ja kaikki tietoni pohjautuu omakohtaiseen kokemukseen. Olen myös itse tehnyt omalla mittakaavallani ison elämäntapamuutoksen pudottamalla paljon painoa, muokannut kehoani ja laittamalla elämäntavat kuntoon, joten tiedän mistä puhun ja toimin samalla itse referenssinä näistä asioista. Nyt saankin valjastaa kaikki oppini ja tietoni asiakkaideni käyttöön ja se on ihan parasta!

 • 1
 • 2
 • 3

Personal Trainerisi Turussa ja ympäri Suomen

Henkilökohtainen liikunta- ja ravintovalmentaja apunasi ja tukenasi.

Moikka! Olen Santeri Krannila, lisensoitu Personal Trainer, fysiikkavalmentaja sekä psyykkinen valmentaja Turusta. Olen kahden lapsen perheenisä ja asun Naantalissa. Tykkään itse liikkua todella monipuolisesti ja ennen kaikkea keskittyä siihen että hyvinvointi tulisi myös muun kuin treenin kautta. Huomioin valmennuksessa aina tärkeimmät osatekijät; palautuminen, liikunta, ravinto. Tiedän itse ruuhkavuosien keskellä minkälaista tasapainottelua elämä välillä on. Olen pystynyt kuitenkin kaiken keskellä pysymään itse hyvässä kunnossa ja minulla jää aikaa töille, perheelle sekä harrastuksille.

Olet sitten samassa tai eri elämäntilanteessa, mutta haluat treenata tavoitteellisesti, kehittyä, onnistua tavoitteessasi – oli se sitten painonpudotus, kiinteytyminen, lihasten kasvatus, arjen suorituskyvyn parantaminen tai elämäntapamuutos – ja samalla pitää ilon ja hauskuuden treeneissä mukana, olen mieluusti kumppanisi valmentamisessa.

Toimin yksilövalmentajana Turussa, Raisiossa sekä netin kautta etävalmentajana ympäri Suomen tai vaikka ulkomaille saakka. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää tavoitteistasi yhdessä – se on ensimmäinen askel kohti tavoitteitasi.

Tutustu palveluihini täältä!

 • 1
 • 2
 • 3

Ei pikadieettejä vaan salliva, pysyvä elämänmuutos

Suurella osalla asiakkaistani on kokemusta hetken kestävistä dieeteistä, joissa karsitaan kaikki hyvä pois ja kituutellaan minimikalorimäärällä kahden kuukauden ajan. Tämän jälkeen kyllästytään kun toivottu muutos ei tapahtunutkaan ja kyllästymisen jälkeen palataan takaisin normaalin arkeen saamatta niitä haluttuja tuloksia.

Mitä jos muutos parempaan olisikin pysyvää? Sellaista, että voit nauttia jokaisesta päivästä kieltämättä itseltäsi esim. lempiherkkuasi? Mitä jos voisit nauttia samaan aikaan elämästä, ruuasta ja liikunnasta ja saavuttaa samaan aikaa haluttuja tuloksia? Mitä jos sinulta ei ensimmäiseksi kiellettäisi kaikkia niitä asioita, joista oikeasti pidät? Mikäli vastasit mielessäsi ”kuulostaa hyvältä!” yhteenkään yllä olevaan kysymykseen, olet jo oikealla polulla.

 • 1
 • 2
 • 3

Aloitteleva liikkuja tai kokenut treenaaja muutos alkaa tästä

Olisi hienoa lähteä sinun kanssasi toteuttamaan sitä muutosta, jonka olet ehkä jo muutaman kerran aloittanut, mutta et ole saanut vietyä loppuun. Tai jos olet uuden edessä ensimmäistä kertaa, haluan tarjota sinulle mahdollisuuden laittaa hommat kerralla kuntoon ja nauttia sen jälkeen työn tuloksista.

Olitpa sitten aloitteleva liikkuja vailla suuntaa tai kokenut ammattilainen, joka etsii uutta näkökulmaa tekemiseen, suunnitellaan yhdessä toimivin ratkaisu sinulle. Ota siis yhteyttä, niin istutaan alas – tai otetaan vaikka Skype-palaveri – ja katsotaan, miten voin personal trainerinasi auttaa sinua tavoitteidesi saavuttamisessa.

Future value – se, mitä teet nyt, tuo arvoa tulevaisuuteesi.

Treeniterveisin,

Miksi valita minut valmentajaksi?

Koulutettu Personal Trainer

Olen lisensoitu Personal Trainer sekä valmentaja monipuolisella osaamisella niin arkiliikunnan kuin vaativammankin fysiikkaharjoittelun saralla. Saat valmennuksessani aina myös psyykkisen hyvinvointiin työkaluja sekä ravintovalmennusta tarvitsemasi määrän. Toimin Turun alueella.

Asiantuntijuus

Kaikki tietoni ja toimintatapani perustuvat tutkittuun ja tieteellisesti todistettuun tietoon sekä laajaan omakohtaiseen kokemukseen.

Asiakaslähtöisyys

Jokainen asiakas on yksilö, ja valmennusmetodini on aina mietitty yksilöllisesti asiakkaani parhaaksi huomioiden muu arki, työ, perhe, elämäntilanteet, liikuntatausta.

Kokemus

13 vuoden aktiivisen harjoittelun, lähteiden tutkimisen, opiskelun ja omien kokemuksieni pohjalta osaan kertoa ne parhaat vinkit ja tavat NYT asiakkailleni. Harrastuksiini kuuluu toiminnallinen voimaharjoittelu, pyöräily, golf sekä padel. Osaan ammentaa varsinkin näistä laleista paljon tarvittaessa itse valmennukseen.

Visio: future value

Arvoa tulevaisuuteesi valmennuksen avulla. Tarjoan uuden ajan ajattelutavan ja näkökulman ravintovalmennukseen ja yleiseen hyvinvointiin. Pystyn antamaan sellaisia työkaluja sinulle, joilla saat tällä kertaa oikeasti aikaiseksi pysyvän muutoksen!

Muutos ei synny saliohjelmalla ja tsemppitoivotuksilla, vaan yhdessä tekemällä. Siksi toimin kumppaninasi koko valmennuksen ajan.

Tässä alla muutama asiakkaideni antama palaute valmennusmentaliteetistani:

Oon tosi hyvin oppinut ravinnon ajoittamista ja kuinka paljon proteiinia kuuluu syödä, ettei tule liikaa tai liian vähän. Oon oppinut tekemään treenit oikeella tekniikalla ja tahdilla. Oon huomannut miten joskus olen tehnyt liikkeitö väärin, ja nyt oon oppinut tekemään ne oikein ja tehokkaasti. Levon tärkeys on myös tullut uutena asiana. Oot ollut myös tosi rohkaiseva ja rento sekä motivoiva ja pitänyt mielessä, että kohtuus kaikessa.

Anton

Retuperällä ollut ruokavalio ja liika liikkuminen sai todellista ryhtiliikettä. Kroppa oli säästöliekillä eikä tuloksia tullut enää kuukausiin (voiman kehitys ja kiinteytyminen). Aluksi olin skeptinen ohjeistukseen, kun piti lisätä ruokamääriä ja vähentää liikuntaa. Ensin piti ymmärtää mitä kroppani tarvitsee, jotta pääsen tavoitteisiini. En olisi uskonut, että parin kuukauden päästä valmennuksen aloittamisesta sujahti vanha takki päälle, joka viimeksi oli päälläni vuosia sitten. Salilla alkoi myös näkyä tuloksia voimatasoissa.

Terhi

Siis todella hyvä fiilis eilisen jälkeen ja itse asiassa tuntui esim. vatsalihaksissa enemmän kuin ennen. Tykkäsin kovasti noista eilisistä liikkeistä, koska niitä voi myös myöhemminkin käyttää kuntosaliharjoittelun välissä yms itsemäisesti…Selkä on paljon parempi kun eilen.

Tiia

Valmennuspaketit

PYSYVÄ MUUTOS - KICKSTART

Sopimuskausi 3 / 6 kk

699€/kk

 • Esitietokysely
 • Alkutapaaminen, tutustuminen
 • Ravinto-ohjaus
 • Harjoittelun ohjelmointi (tarvittaessa)
 • 8 kpl ohjattuja tunteja / kk, à 60 min
 • Psyykkisen valmennuksen työkalut (tarvittaessa)
 • Kehonkoostumusmittaukset
 • Valmentajan viesti- sekä puhelintuki
Lue palvelukuvaus »

Valmennusjakson tavoitteena on keskittyä yhteen tärkeimpään yhdessä määriteltyyn tavoitteeseen ja pyrkiä saamaan paras mahdollinen tulos näillä osa-alueilla. Tavoite voi olla esimerkiksi voimatasojen nostamista, kestävyyskunnon parantamista ja/tai konkreettinen kiinteytymistavoite esim. -5kg. Harjoitteluohjelma sekä uudella idealla ja tekniikalla toteutettu ravintovalmennus kulkee käsi kädessä läpi valmennuksen huomioiden muutokset. Tällä jaksolla otetaan yhdessä kaikki potku irti treenikerroilla sekä tsemppaan sinua salin ulkopuolella. Yhdessä saavutamme takuulla tavoitteesi ja luomme sitä kautta arvoa tulevaisuuteen.

PYSYVÄ MUUTOS - TEHOKAUSI

Sopimuskausi 6 kk

450€/kk

 • Esitietolokysely
 • Alkutapaaminen, tutustuminen
 • Ravinto-ohjaus
 • Harjoittelun ohjelmointi (tarvittaessa)
 • 4 kpl ohjattuja tunteja / kk, à 60 min
 • Psyykkisen valmennuksen työkalut (tarvittaessa)
 • Kehonkoostumusmittaukset
 • Valmentajan viesti- sekä puhelintuki
Lue palvelukuvaus »

Valmennuksen tavoitteena on keskittyä kokonaisvaltaiseen harjoitteluun ja usean eri kunnon osa-alueen parantamiseen. Kaudelle valitaan pari eri tavoitetta, joita kohti lähdetään. Tavoite voi olla ensin esimerkiksi kiinteytyminen -10kg sekä samalla yleisen lihaskunnon parantuminen ja sen jälkeen esimerkiksi aerobisen kunnon parantaminen yhdessä liikkuvuuden/notkeuden kanssa. Harjoitteluohjelmat sekä uudella idealla ja tekniikalla toteutettu ravintovalmennus kulkee käsi kädessä läpi valmennuksen huomioiden muutokset. Valmentajanasi takaan sinulle kehityksen näillä valituilla kunnon osa-alueilla ja yhdessä otamme treenikerroista täyden tehon irti ja luomme sitä kautta arvoa tulevaisuuteen!

PYSYVÄ MUUTOS - ITSEPÄINEN

Sopimuskausi 6 kk

350€/kk

 • Esitietokysely
 • Alkutapaaminen, tutustuminen
 • Ravinto-ohjaus
 • Harjoittelun ohjelmointi (tarvittaessa)
 • kpl kuukaudessa ohjattuja tunteja läpi valmennusjakson, à 60 min
 • Kehonkoostumusmittaukset
 • Valmentajan viesti- sekä puhelintuki
Lue palvelukuvaus »

Oletko yksinäinen susi, joka omaa itsenäisen tekemisen asenteen ja joka tarpoo eteenpäin kuntosalilla ’minä itse’ -asenteella? Siinä tapauksessa tämä valmennus sopii sinulle luontevasti! Loin juuri sinulle valmennuksen, joka pitää sisällään paljon itsenäistä tekemistä, mutta silti säännöllisesti kertyy tapaamisia myös valmentajan kanssa. Yhdessä seuraamme kehitystä ja määrittelemme uusia tavoitteita. Yhteistreenikerroilla on tarkoitus viedä harjoitteet seuraavalle tasolle, saada enemmän irti treenistä ja tämä onnistuu valmentajan avustuksella. Valmentajasi toimin myös paljon taustatukena ja kommunikointi on oleellisessa asemassa tätä valmennusta. Harjoitteluohjelmat sekä uudella idealla ja tekniikalla toteutettu ravintovalmennus kulkee käsi kädessä läpi valmennuksen huomioiden muutokset. Vuoden aikana tulet saamaan paljon lisäarvoa oma-aloitteiseen treenaamiseen sekä takuulla tulet huomaamaan myös valmentajan taustatuen merkityksen!