Ravintovalmennus
Ravintovalmennus hyvinvointisi tukena
Turusta ympäri Suomen
 • 1

Ei tylsää ja yksitoikkoista ruokavaliota, vaan joustavaa ja pysyvää hyvinvointia

Tärkeä osa personal training -valmennusta on henkilökohtainen ravintovalmennus. Ja kuten lupasin, siitä on tylsyys kaukana! Laihduttajan kieltolistojen tai treenaajan proteiinimättöjen sijaan menetelmäni perustuu joustavaan ja sallivaan ravitsemukseen, joka johtaa pysyvään muutokseen. Lue alta lisää miten toteutetaan pitkäkestoiset tulokset uuden ajan ravintovalmennusmenetelmillä!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Flexible dieting – joustavasti pysyviin tuloksiin

Ihan ensimmäiseksi: minä syön suklaata. Eikä se ole sinultakaan kiellettyä. Flexible dieting tarkoittaa joustavaa ruokavaliota ja sitä, ettei sinun tarvitse kieltäytyä mistään ruoka-aineesta dieettisi takia.

Pähkinänkuoressa se toimii näin:

 • Lasketaan juuri sinun kehosi päivittäin tarvitsema energia. Mitä enemmän kaloreita kulutat, sitä enemmän energiaa tarvitset. Ja koska jo perusaineenvaihduntasi kuluttaa energiaa aimo annoksen, on tärkeää, että syöt riittävästi.
 • Varmistetaan, että saat päivittäin riittävästi tarvitsemiasi makroravintoaineita eli proteiineja, hiilihydraatteja ja hyviä rasvoja sekä vitamiineja ja kivennäisaineita.
 • Seurataan, että kaksi yllä olevaa kohtaa toteutuvat ja nautitaan elämästä!

Jos syömästäsi ruoasta 80 % on terveellistä ja täyttää tarvitsemasi ravintoainekiintiöt, voi 20 % koostua käytännössä ihan mistä vain, mistä itse pidät – vaikka siitä suklaasta. Kyseessä on siis yksinkertainen ja juuri sen takia toimiva tapa syödä terveellisesti – joustavasti, mutta pysyvästi.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Kenelle flexible dieting sopii?

Flexible dieting sopii kaikille iästä, sukupuolesta ja koosta riippumatta. Se toimii niin laihduttajan ruokavaliona ja rasvanpolton tehostajana kuin aktiiviurheilijan ja -liikkujan ohjenuorana. Tämä pohjautuu siihen, että henkilölle lasketaan yksilöllinen energia- ja ravintoainetarve, joka perustuu juuri hänen tarpeisiinsa ja tavoitteisiinsa – ei siis netissä jaettaviin yleisohjeisiin tai pikadieetteihin.

Onko tavoitteenasi esimerkiksi painonpudotus ilman lihaskatoa? Silloin ravintosuunnitelmaasi lasketaan tarpeeksi proteiinia lihasten polttoaineeksi, riittävästi hiilihydraatteja, jotta jaksat treenata, sekä riittävästi terveellisiä rasvoja solujen rakennusaineiksi ja hormonitoiminnan ylläpitoon.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Ravintovalmennuksestani saat myös eväät jatkoon

Ravintovalmennuksessani on aina mukana myös opetuksellinen näkökulma. Minulle on tärkeää, että saat valmennuksestani tarpeeksi tietoa ja välineitä, joiden avulla voit pitää kiinni sinulle sopivasta ruokavaliosta ja ruokailurytmistä myös yhteisen valmennusjaksomme jälkeen. Kun eri ruoka-aineet ja niiden merkitys, terveelliset ravintosuunnitelmat ja ruokailutavat sekä aineenvaihdunnan toiminta tulevat tutuiksi, saat tarvittavat eväät niin pysyvään painonhallintaan kuin kestävään elämänmuutokseen.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Tutustu asiakkaideni kokemuksiin ja ota yhteyttä!

Löydät asiakkaideni kokemuksia täältä. Ota yhteyttä ja kerro minulle tilanteestasi, niin jutellaan sinulle sopivimmasta kokonaisuudesta. Toimin Turun ja Kaarinan seuduilla, mutta etävalmentajana myös muualla Suomessa. Muutos on mahdollinen, ja se syntyy yhdessä.

 

Miksi valita minut valmentajaksi?

Koulutettu Personal Trainer

Olen lisensoitu Personal Trainer sekä valmentaja monipuolisella osaamisella niin arkiliikunnan kuin vaativammankin fysiikkaharjoittelun saralla. Saat valmennuksessani aina myös psyykkisen hyvinvointiin työkaluja sekä ravintovalmennusta tarvitsemasi määrän. Toimin Turun alueella.

Asiantuntijuus

Kaikki tietoni ja toimintatapani perustuvat tutkittuun ja tieteellisesti todistettuun tietoon sekä laajaan omakohtaiseen kokemukseen.

Asiakaslähtöisyys

Jokainen asiakas on yksilö, ja valmennusmetodini on aina mietitty yksilöllisesti asiakkaani parhaaksi huomioiden muu arki, työ, perhe, elämäntilanteet, liikuntatausta.

Kokemus

13 vuoden aktiivisen harjoittelun, lähteiden tutkimisen, opiskelun ja omien kokemuksieni pohjalta osaan kertoa ne parhaat vinkit ja tavat NYT asiakkailleni. Harrastuksiini kuuluu toiminnallinen voimaharjoittelu, pyöräily, golf sekä padel. Osaan ammentaa varsinkin näistä laleista paljon tarvittaessa itse valmennukseen.

Visio: future value

Arvoa tulevaisuuteesi valmennuksen avulla. Tarjoan uuden ajan ajattelutavan ja näkökulman ravintovalmennukseen ja yleiseen hyvinvointiin. Pystyn antamaan sellaisia työkaluja sinulle, joilla saat tällä kertaa oikeasti aikaiseksi pysyvän muutoksen!

Muutos ei synny saliohjelmalla ja tsemppitoivotuksilla, vaan yhdessä tekemällä. Siksi toimin kumppaninasi koko valmennuksen ajan.

Tässä alla muutama asiakkaideni antama palaute valmennusmentaliteetistani:

Oon tosi hyvin oppinut ravinnon ajoittamista ja kuinka paljon proteiinia kuuluu syödä, ettei tule liikaa tai liian vähän. Oon oppinut tekemään treenit oikeella tekniikalla ja tahdilla. Oon huomannut miten joskus olen tehnyt liikkeitö väärin, ja nyt oon oppinut tekemään ne oikein ja tehokkaasti. Levon tärkeys on myös tullut uutena asiana. Oot ollut myös tosi rohkaiseva ja rento sekä motivoiva ja pitänyt mielessä, että kohtuus kaikessa.

Anton

Retuperällä ollut ruokavalio ja liika liikkuminen sai todellista ryhtiliikettä. Kroppa oli säästöliekillä eikä tuloksia tullut enää kuukausiin (voiman kehitys ja kiinteytyminen). Aluksi olin skeptinen ohjeistukseen, kun piti lisätä ruokamääriä ja vähentää liikuntaa. Ensin piti ymmärtää mitä kroppani tarvitsee, jotta pääsen tavoitteisiini. En olisi uskonut, että parin kuukauden päästä valmennuksen aloittamisesta sujahti vanha takki päälle, joka viimeksi oli päälläni vuosia sitten. Salilla alkoi myös näkyä tuloksia voimatasoissa.

Terhi

Siis todella hyvä fiilis eilisen jälkeen ja itse asiassa tuntui esim. vatsalihaksissa enemmän kuin ennen. Tykkäsin kovasti noista eilisistä liikkeistä, koska niitä voi myös myöhemminkin käyttää kuntosaliharjoittelun välissä yms itsemäisesti…Selkä on paljon parempi kun eilen.

Tiia