Personal Training -palvelut
Yksilövalmennus
Turussa ja Raisiossa
 • 1

Tavoitteellista treeniä oman personal trainerin ohjaamana

Yksilövalmennus on henkilökohtaista, yksilöllistä personal trainer -valmennusta, jonka suunnittelen juuri sinua ja sinun tavoitteitasi varten. Tarjoan yksilövalmennuspalveluja sekä Turussa että Raisiossa.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Miten yksilövalmennus toimii?

Joustavasti! Valmennus alkaa alkutapaamisesta ja -kartoituksesta, joka voidaan pitää joko kasvokkain tai myös etäyhteyden kautta. Tämän jälkeen tapaamiset ja yhteistreenit järjestetään pääasiassa kuntosalitreeneinä tai vaikkapa ulkotreeneinä missä tahansa sään salliessa.

Valmennukseni joustaa aina sinun tarpeidesi mukaan. Aina ei tarvitse harjoitella harjoitusohjelman mukaan. Jos esimerkiksi olet juuri ollut selkähieronnassa, voimme selkätreenin sijaan keskittyä liikkuvuuteen ja liikeratojen avauksiin. Valmennus ei myöskään ole pelkkää treenausta tai kuntotestejä: toisinaan aikaa voi mennä enemmän kuulumisiin tai ruokavalion läpikäyntiin – nekin ovat tärkeä osa valmennusta.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Hyödynnä yksityinen harjoitteluympäristö

Valmennuksessani pääset harjoittelemaan yksityisellä studiolla Raision keskustassa, joka tarjoaa loistavan harjoitteluympäristön hyvien kulkuyhteyksien päästä vaikkapa Turusta. Yksityinen sali sekä uudet toiminnallisen harjoittelun välineet takaavat hyvät treenit kanssani. Mahdollisuuksien mukaan tulen myös omalle paikalliselle kuntosalillesi mikäli se aikataulujen puitteissa on mahdollista. 

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Treenaa joustavasti lähi- ja etävalmennuksessa

Yksilövalmennan pääasiassa Raisiossa sekä Turussa. Haluan kuitenkin tehdä valmennuksesta asiakkailleni mahdollisimman vaivatonta. Jos siis olet esimerkiksi matkoilla tai et aina pääse paikan päälle, voimme tavata ja treenata myös puhelimen tai netin välityksellä. Näin treenisi ei jää välistä välimatkan tai tiukan kalenterin takia.

Halutessasi voit myös valita kokonaan etänä järjestettävän valmennuksen. Kokemusta löytyy useiden etävalmennus asiakkaiden valmentamisesta viime vuosina.

Lue lisää! »

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Yksilövalmennus tarpeidesi mukaan

Yksilövalmennus voi olla kokonaisvaltaista PT-valmennusta, joka sisältää kaiken tarpeellisen ja alla olevan, tai koostua yksittäisistä palasista. Niin etä- kuin lähivalmennuksen elementit valitaankin aina tarpeidesi mukaan. Niitä ovat esimerkiksi:

Miksi valita minut valmentajaksi?

Koulutettu Personal Trainer

Olen lisensoitu Personal Trainer sekä valmentaja monipuolisella osaamisella niin arkiliikunnan kuin vaativammankin fysiikkaharjoittelun saralla. Saat valmennuksessani aina myös psyykkisen hyvinvointiin työkaluja sekä ravintovalmennusta tarvitsemasi määrän. Toimin Turun alueella.

Asiantuntijuus

Kaikki tietoni ja toimintatapani perustuvat tutkittuun ja tieteellisesti todistettuun tietoon sekä laajaan omakohtaiseen kokemukseen.

Asiakaslähtöisyys

Jokainen asiakas on yksilö, ja valmennusmetodini on aina mietitty yksilöllisesti asiakkaani parhaaksi huomioiden muu arki, työ, perhe, elämäntilanteet, liikuntatausta.

Kokemus

13 vuoden aktiivisen harjoittelun, lähteiden tutkimisen, opiskelun ja omien kokemuksieni pohjalta osaan kertoa ne parhaat vinkit ja tavat NYT asiakkailleni. Harrastuksiini kuuluu toiminnallinen voimaharjoittelu, pyöräily, golf sekä padel. Osaan ammentaa varsinkin näistä laleista paljon tarvittaessa itse valmennukseen.

Visio: future value

Arvoa tulevaisuuteesi valmennuksen avulla. Tarjoan uuden ajan ajattelutavan ja näkökulman ravintovalmennukseen ja yleiseen hyvinvointiin. Pystyn antamaan sellaisia työkaluja sinulle, joilla saat tällä kertaa oikeasti aikaiseksi pysyvän muutoksen!

Muutos ei synny saliohjelmalla ja tsemppitoivotuksilla, vaan yhdessä tekemällä. Siksi toimin kumppaninasi koko valmennuksen ajan.

Tässä alla muutama asiakkaideni antama palaute valmennusmentaliteetistani:

Oon tosi hyvin oppinut ravinnon ajoittamista ja kuinka paljon proteiinia kuuluu syödä, ettei tule liikaa tai liian vähän. Oon oppinut tekemään treenit oikeella tekniikalla ja tahdilla. Oon huomannut miten joskus olen tehnyt liikkeitö väärin, ja nyt oon oppinut tekemään ne oikein ja tehokkaasti. Levon tärkeys on myös tullut uutena asiana. Oot ollut myös tosi rohkaiseva ja rento sekä motivoiva ja pitänyt mielessä, että kohtuus kaikessa.

Anton

Retuperällä ollut ruokavalio ja liika liikkuminen sai todellista ryhtiliikettä. Kroppa oli säästöliekillä eikä tuloksia tullut enää kuukausiin (voiman kehitys ja kiinteytyminen). Aluksi olin skeptinen ohjeistukseen, kun piti lisätä ruokamääriä ja vähentää liikuntaa. Ensin piti ymmärtää mitä kroppani tarvitsee, jotta pääsen tavoitteisiini. En olisi uskonut, että parin kuukauden päästä valmennuksen aloittamisesta sujahti vanha takki päälle, joka viimeksi oli päälläni vuosia sitten. Salilla alkoi myös näkyä tuloksia voimatasoissa.

Terhi

Siis todella hyvä fiilis eilisen jälkeen ja itse asiassa tuntui esim. vatsalihaksissa enemmän kuin ennen. Tykkäsin kovasti noista eilisistä liikkeistä, koska niitä voi myös myöhemminkin käyttää kuntosaliharjoittelun välissä yms itsemäisesti…Selkä on paljon parempi kun eilen.

Tiia