Personal Training -palvelut
Yksilövalmennus
Turun, Kaarinan ja lähikuntien alueella
 • 1

Tavoitteellista treeniä oman personal trainerin ohjaamana

Yksilövalmennus on henkilökohtaista, yksilöllistä personal trainer -valmennusta, jonka suunnittelen juuri sinua ja sinun tavoitteitasi varten. Tarjoan yksilövalmennuspalveluja sekä Turussa ja Kaarinassa että lähikuntien alueella – sovittaessa toki muuallakin.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Miten yksilövalmennus toimii?

Joustavasti! Valmennus alkaa alkutapaamisesta ja -kartoituksesta, joka voidaan pitää joko kasvokkain tai myös Skype-yhteyden kautta. Tämän jälkeen tapaamiset ja yhteistreenit järjestetään pääasiassa kuntosalitreeneinä tai vaikkapa ulkotreeneinä missä tahansa sään salliessa.

Valmennukseni joustaa aina sinun tarpeidesi mukaan. Aina ei tarvitse harjoitella harjoitusohjelman mukaan. Jos esimerkiksi olet juuri ollut selkähieronnassa, voimme selkätreenin sijaan keskittyä liikkuvuuteen ja liikeratojen avauksiin. Valmennus ei myöskään ole pelkkää treenausta tai kuntotestejä: toisinaan aikaa voi mennä enemmän kuulumisiin tai ruokavalion läpikäyntiin – nekin ovat tärkeä osa valmennusta.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Hyödynnä yhteistyösalin edut

Valmennuksessani pääset harjoittelemaan OGT Valmennuskeskuksessa, joka tarjoaa loistavan harjoitteluympäristön hyvien kulkuyhteyksien päästä Turun Skanssin alueella. Yksityinen sali sekä uudet toiminnallisen harjoittelun välineet takaavat hyvät treenit kanssani. Valmennusasiakkailleni kuuluu vapaa salin käyttöoikeus omatoimiharjoitteluun myös. Sinun ei siis ole pakko liittyä jäseneksi toiseen kuntosaliin tai pitää toista kuntosalikorttia rinnalla, mikäli et halua. OGT Valmennuskeskuksessani pääset harjoittelemaan vapaasti 05-23 välillä.

Ja mikäli olet jo valmiiksi jonkin kuntosalin tai kuntokeskuksen jäsen, voimme mahdollisuuksien mukaan treenata myös siellä. Omasta takaa löytyy myös monipuolinen valikoima toiminnalliseen harjoitteluun treenivälineitä, joten voin tuoda treenit vaikka kotipihallesi tai puistoon – mikä sinulle sopii parhaiten!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Treenaa joustavasti lähi- ja etävalmennuksessa

Yksilölvalmennan pääasiassa Turun, Kaarinan ja lähikuntien alueella. Haluan kuitenkin tehdä valmennuksesta asiakkailleni mahdollisimman vaivatonta. Jos siis olet esimerkiksi matkoilla tai et aina pääse paikan päälle, voimme tavata ja treenata myös puhelimen tai netin välityksellä. Näin treenisi ei jää välistä välimatkan tai tiukan kalenterin takia.

Halutessasi voit myös valita kokonaan etänä järjestettävän valmennuksen.

Lue lisää! »

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Yksilövalmennus tarpeidesi mukaan

Yksilövalmennus voi olla kokonaisvaltaista PT-valmennusta, joka sisältää kaiken tarpeellisen ja alla olevan, tai koostua yksittäisistä palasista. Niin etä- kuin lähivalmennuksen elementit valitaankin aina tarpeidesi mukaan. Niitä ovat esimerkiksi:

Miksi valita minut valmentajaksi?

Koulutettu Personal Trainer

Olen lisensoitu (EREPS & APT®) Personal Trainer, fysiikka- sekä psyykkinen valmentaja, joka palvelee Turun, Kaarinan ja lähikuntien alueella.

Asiantuntijuus

Kaikki tietoni ja toimintani perustuvat tutkittuun ja tieteellisesti todistettuun tietoon.

Asiakaslähtöisyys

Jokainen asiakas on yksilö, ja valmennusmetodini on aina mietitty yksilöllisesti asiakkaani parhaaksi.

Kokemus

Yhdeksän vuoden aktiivisen harjoittelun, lähteiden tutkimisen, opiskelun ja omien kokemuksieni pohjalta osaan kertoa ne parhaat vinkit ja tavat NYT asiakkailleni.

Koukuttavat sisällöt

Kattavat valmennusmateriaalini, some-materialiaani sekä muut aineistoni ovat saaneet paljon kiitosta ja positiivista palautetta asiakkailtani.

Visio: future value

Arvoa tulevaisuuteesi valmennuksen avulla. Tarjoan uuden ajan ajattelutavan ja näkökulman ravintovalmennukseen.
#flexibledietingfinland

Muutos ei synny saliohjelmalla ja tsemppitoivotuksilla, vaan yhdessä tekemällä. Siksi toimin kumppaninasi koko valmennuksen ajan.

Tässä alla muutama asiakkaideni antama palaute valmennusmentaliteetistani:

Oon tosi hyvin oppinut ravinnon ajoittamista ja kuinka paljon proteiinia kuuluu syödä, ettei tule liikaa tai liian vähän. Oon oppinut tekemään treenit oikeella tekniikalla ja tahdilla. Oon huomannut miten joskus olen tehnyt liikkeitö väärin, ja nyt oon oppinut tekemään ne oikein ja tehokkaasti. Levon tärkeys on myös tullut uutena asiana. Oot ollut myös tosi rohkaiseva ja rento sekä motivoiva ja pitänyt mielessä, että kohtuus kaikessa.

Anton

Retuperällä ollut ruokavalio ja liika liikkuminen sai todellista ryhtiliikettä. Kroppa oli säästöliekillä eikä tuloksia tullut enää kuukausiin (voiman kehitys ja kiinteytyminen). Aluksi olin skeptinen ohjeistukseen, kun piti lisätä ruokamääriä ja vähentää liikuntaa. Ensin piti ymmärtää mitä kroppani tarvitsee, jotta pääsen tavoitteisiini. En olisi uskonut, että parin kuukauden päästä valmennuksen aloittamisesta sujahti vanha takki päälle, joka viimeksi oli päälläni vuosia sitten. Salilla alkoi myös näkyä tuloksia voimatasoissa.

Terhi

Siis todella hyvä fiilis eilisen jälkeen ja itse asiassa tuntui esim. vatsalihaksissa enemmän kuin ennen. Tykkäsin kovasti noista eilisistä liikkeistä, koska niitä voi myös myöhemminkin käyttää kuntosaliharjoittelun välissä yms itsemäisesti…Selkä on paljon parempi kun eilen.

Tiia